Parker et piano!

Ønsker du å få et parkert piano i ditt nærmiljø?

JM Norway inviterer organisasjoner, institusjoner, skoler og andre til å søke om å ta del i prosjektet Parkert piano. Få et flygel eller piano til odel og eie, som skal skape nysgjerrighet, entusiasme og overraskende musikkopplevelser ved å stå utplassert i et offentlig rom i minimum tre år.

Hvorfor fortjener akkurat din institusjon et parkert piano, og hvordan vil det komme til nytte for unge musikere og lokalt kulturliv?
Hvilke gode idéer har dere for å skape nyskapende musikkopplevelser, og samtidig øke interessen og respekten for pianoinstrumentet? Hvordan vil dere legge til rette for at pianoet skal fungere som formidlingsarena for unge musikere?

Det er ingen begrensninger for plassering, så lenge instrumentet fritt kan benyttes av forbipasserende, står offentlig tilgjengelig og er tørt og trygt. 

Søknadene behandles av faglig råd i Parkert Piano. 

 

Samarbeid

Har du en idé til et arrangement eller prosjekt på et parkert piano? Ønsker du å bidra? Vi har lyst til å samarbeide med utdanningsinstitusjoner, festivaler, organisasjoner og andre som jobber med å fremme unge musikere. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat dersom dette høres interessant ut!